Balmain

This small courtyard is a carefully designed combination of materials that allows the new and old structures to sit comfortably together and brings the whole garden up to date. The cedar bench top provides warmth to the outdoor space which is dominated by the restrained colours of the walls and flooring. While the consistent mid green colour of the planting provides structure to this garden the combination of varying leaf shapes and textures provides depth and interest.

An offset layout to the bench seating allows for depth in the garden whilst the introduction of screen planting creates privacy. The result is a calming and relaxed garden in an urban setting.

Services Undertaken
Landscape Architecture
Construction
Ongoing Maintenance
Design Features
Contemporary
Entertainer
Courtyard/Rooftop

Book a consultation